Άντι Ρόντικ Ο Άντι Ρόντικ μετά από ένα εκπληκτικό Dubai Tennis Championships όπου έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου, γνώρισε ήττα σοκ από τον Τόμι Χάας στο 2ο γύρο του Indian Wells όμως, όπως τόνισε ο ίδιος: "Δεν θα φρικάρω με αυτή την ήττα…".

Ο Ρόντικ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του τονίζοντας ότι δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από την ήττα. "Δεν νιώθω ότι χτυπούσα την μπάλα άσχημα. Μπορεί να μην έπαιξα όσο καλά θα μπορούσα να παίξω ειδικά στους κρίσιμους πόντους. Μπορεί να συμβεί στον καθέναν αν ο αντίπαλός σου κάνει ένα καλό παιχνίδι. Τότε μπορεί να έρθει και μια ήττα. Έπαιξα πολύ καλά τον τελευταίο μήνα οπότε δεν θα φρικάρω με μια ήττα. Δεν μπορώ να διαγράψω ότι κατάφερα τον τελευταίο μήνα εξαιτίας μιας ήττας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόντικ.

Από την πλευρά του, ο Τόμι Χάας που επέστρεψε στο προσκήνιο με αυτή τη σπουδαία νίκη, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνισή του πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του αντιπάλου του. "Ο Ρόντικ είναι εκπληκτικός αντίπαλος. Σε κάνει να χαίρεσαι κάθε πόντο που παίζεις. Το σημερινό ματς ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για μένα όπου κέρδισα τους κρίσιμους πόντους. Έκανα δύο breaks και πραγματικά έκανα πολύ καλά χτυπήματα, περάσματα, λόμπες και ήταν ο κύριος λόγος της νίκης".

Ο Χάας που τον προηγούμενο χρόνο αντιμετώπισε προβλήματα στον ώμο, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Φερνάντο Βερντάσκο.

Video highlights