Από τα βουνά της Ελβετίας, μετακομίζει στο Λονδίνο και μάλιστα, μόλις λίγα βήματα από τις εγκαταστάσεις του Wimbledon. Ο λόγος για τον Γερμανό "θρύλο" του παρελθόντος Μπόρις Μπέκερ ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει έδρα και να εγκατασταθεί εκεί όπου πανηγύρισε τρεις τίτλους στην ένδοξη καριέρα του.

Σε μια ονειρεμένη μονοκατοικία, δίπλα ακριβώς στο The All Enland Tennis Club, ο Μπόρις Μπέκερ θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην πολυτάραχη προσωπική του ζωή. Ο σχολιαστής, για λογαριασμό του BBC, στο "θρυλικό" Grand Slam, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο και γι’αυτό το λόγο σκέφτεται να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει το σπίτι αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μπέκερ, αυτή τη στιγμή νοικιάζει το συγκεκριμένο σπίτι έναντι 22.800 δολαρίων τον μήνα και αφού έχει ξετρελαθεί με την ιδέα ότι δίπλα του ακριβώς, σε απόσταση 100 μέτρων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Wimbledon, θα αγοράσει την μονοκατοικία η οποία θα γίνει η επόμενη έδρα του.

"Το Wimbledon θα γίνει το νέο μου σπίτι. Η ιδιοκτησία μου είναι ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις και μπορώ να δω από την αυλή μου το κλειστό προπονητικό court. Είμαι μόλις 100 βήματα από το κεντρικό court. Ιδανικό" τόνισε στην Daily Mail ο Μπέκερ επιβεβαιώνοντας τις φήμες για μόνιμη εγκατάσταση στο Λονδίνο.

Video highlights
Previous articleΣτοιχηματικό… παρατράγουδο (;)
Next articleTσονγκά ο πρώτος