Τα ορεκτικά μας τελείωσαν και πλέον είμααστε έτοιμοι να μπούμε στο κυρίως μενού του Aegean Tennis Cup. Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό στη Challenger διοργάνωση των 125.000 δολαρίων και η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση είναι αυτή του Νο1 του ταμπλό, Ντούντι Σέλα κόντρα στον δικό μας Φρέντι Γεωργούδα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει αγώνες του 1ου γύρου στο μονό και το διπλό και θ΄ αρχίσει στις 11.00 το πρωΐ. Στο κεντρικό γήπεδο, αρχικώς θα παίξουν οι Μπεκ (Σλοβακία) – Ντε Βόεστ (Νότιος Αφρική) και εν συνεχεία οι Γιοχάνσον (Σουηδία) – Ντέλιτς (ΗΠΑ).

Για τις 15:00 έχει προγραμματιστεί ο αγώνας του Φρέντι Γεωργούδα με αντίπαλο το Νο1 του ταμπλό και Νο59 στον κόσμο, Ισραηλινού Ντούντι Σέλα.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο θα ολοκληρωθεί με το διπλό των Αγγελίνου – Ντέβαρμαν (Ινδία) κόντρα στους Αμερικάνους, Ραμ – Ρέινολντς (Νο3 στο ταμπλό και 106 στον κόσμο στα διπλά). Οι Γεωργούδας – Κόντινεν (Φινλανδία) κληρώθηκαν με τους Όσβαλντ (Αυστρία) – Ζελενάϊ (Σλοβακία). Ο αγώνας τους θα διεξαχθεί την Τρίτη.

Όλοι οι αγώνες του κεντρικού γηπέδου θα μεταδίδονται απευθείας απ’ το novasports 3.   

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγώνες του τελευταίου προκριματικού γύρου. Άμεση ενημέρωση μπορείτε να έχετε απ’ το επίσημο σάιτ της διοργάνωσης, www.atcrhodes.com, όπου λειτουργεί υπηρεσία live score.

Video highlights
Previous articleΈχει καταντήσει κουραστικός…
Next articleΑμερική και Ιταλία στον τελικό