Ο Αμερικανός Ράτζεφ Ραμ έγινε ο πρώτος lucky looser τη φετινή σεζόν που κατακτά τίτλο. Το Νο181 της παγκόσμιας κατάταξης, παίρνοντας τη θέση του Μάρντι Φις στο ταμπλό του Campbell’s Hall Of Fame Tennis Championships στο Newport, νίκησε 2-0 σετ τον Σαμ Κέρει στον τελικό και κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο.

Ο Άντι Ρόντικ του άνοιξε το δρόμο κι εκείνος έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ο τραυματισμός του Αμερικανού, Νο6 του ταμπλό, ανάγκασε τον Μάρντι Φις να συμπληρώσει την αποστολή της Εθνικής Αμερικής για το Davis Cup με αποτέλεσμα ο Ραμ να πάρει τη θέση του "ψαριού" στο ταμπλό του Newport. Ο 25χρονος Ράτζερ Ραμ, όχι μόνο συμπλήρωσε το ταμπλό αλλά μετά από μια εξαιρετική εβδομάδα πανηγύρισε τόσο τον τίτλο στο μονό, νικώντας με 6-7(3), 7-5, 6-3 τον Σαμ Κέρει, Νο3 του ταμπλό όσο και στο διπλό όπου με συμπαίκτη τον Αυστραλό Τζόρνταν Κερ 6-7(6), 7-6(7), 10-6 τους Κόλμαν/Βάσεν.

"Αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου. Θέλω να την ευχαριστηθώ και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά στο μέλλον" τόνισε ο θριαμβευτής Ραμ ο οποίος τη Δευτέρα (13/7) κέρδισε 74 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και από το Νο182 ανέβηκε στο Νο108 της ATP.

Ο Ράτζεφ Ράμ έφυγε από το Newport κατά 79.000 δολάρια πλουσιότερος.

Κυριακή 12/7: Τελικός Newport
Ram (U.S.) beat 3-Querrey (U.S.) 6-7(3) 7-5 6-3

Video highlights
Previous articleΌταν ο Μάρκος είναι καλά!!!
Next articleΣτεργίου-Ντούλια στο Πανελλήνιο