Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (28/10) στις εγκαταστάσεις του Φθοιωτικού Ομίλο,υ το 2ο Open Wilson Cup Ανδρών-Γυναικών. Το πρωτάθλημα από κάθε άποψη ήταν άψογο, οι καιρικές συνθήκες γενικά σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν καλές εκτός των τελευταίων 10 ημερών.

Ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες έμεινε ενθουσιασμένος με το θέαμα που προσέφεραν οι αγωνιζόμενοι και ειδικά οι φιναλίστ  στον τελικό του μονού ανδρών, όπου ο αγώνας εξελίχθηκε στο 3ο σετ game-game με μεγάλο νικητή τον Αγγελο Μπόγδανο (Νο 1 του ταμπλό).

Τα τελικά αποτελέσματα:
• Απλά ανδρών: Μπόγδανος Αγγελος vs Αγγελής Σπύρος 6/7(3) 6/2 7/6(8)
• Απλά γυναικών: Παπανικολάου Σύλια vs Τσιρώνη Ισαβέλλα 6/3 6/2
• Διπλά ανδρών: Μπόγδανος Αγγελος-Μανόπουλος Γιώργος vs Αγγελής Σπύρος-Κλάδης Δημήτρης 6/4 6/2
• Διπλά γυναικών: Σαμαρά Ρίτσα-Σαμαρά Ρούλα vs Τσάκαλου Μαρία-Μακρή Μαρία 7/6(4) 6/4
• Μεικτά διπλά: Μπόγδανος Αγγελος-Σαμαρά Ρίτσα vs Κωνσταντόπουλος Δημήτρης-Παπανικολάου Σύλια 1/6 6/4 6/3

Μετά την λήξη των τελικών ακολούθησαν οι απονομές των νικητών. Τα έπαθλα απένειμαν στους νικητές και φιναλίστ ο διευθυντής του τουρνουά κ. Σέγκης Παναγιώτης, ο έφορος αγωνιστικού κ. Ζήκας Νίκος και ο πρόεδρος του ΦΟΑ κ. Μαλάμος Μιχάλης.  Aκολούθησε το καθιερωμένο παρτυ πρός τιμήν των συμμετεχόντων και όλοι διασκέδασαν με φαγητό και μουσική μέχρι αργά το βράδυ.

Ο διευθυντής του τουρνουά κ.Σέγκης Παναγιώτης σε δήλωσή του ανέφερε ότι το επόμενο τουρνουά τον Μάιο του 2010 θα πρέπει να αναβαθμισθεί με συμμετοχές από όλη πλέον την Ελλάδα και να καθιερωθεί ένα αξιοσέβαστο prize money έτσι ώστε να αποκτήσει επαγγελματική μορφή βετεράνων αθλητών και υποσχέθηκε ότι και ίδιος αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. του ΦΟΑ θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. 

Τέλος νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε του χορηγούς μας  την Ασφαλιστική Εταιρία ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ Α.Α.Ε. την EXPERT ΑΦΟΙ ΚΑΒΒΑΔΙΑ Α.Ε. και την εταιρία ΚΟΥΤΣΟΒΟΛΟ ΑΕ  για την συνεισφορά τους στο πρωτάθλημα.

Όλα τα αποτελέσματα, φωτογραφίες και βίντεο μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου http://www.foatennis.gr.

Video highlights