Το ελληνικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στον Ροδιακό όμιλο Αντισφαίρισης εκεί όπου ξεκινάει σήμερα το προκριματικό ταμπλό του Aegean Tennis Cup 2010 των 50.000 δολαρίων της σειράς Challenger με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων.

Η κλήρωση του ταπλό των προκριματικών, έφερε πολλούς εμφύλιους, γεγονός λογικό καθώς οι Έλληνες που παίρνουν μέρος είναι πολλοί και αρκετοί εκ των οποίων, άγνωστοι…

Το μεγάλο ντέρμπι θα ανοίξει και την αυλαία των προκριματικών το πρωί (11:30) του Σαββάτου με τον Νίκο Σερκεδάκη να αντιμετωπίζει τον Κωνσταντίνο Μίκκο.

Άτυχος ο Χάρης Καπόγιαννης ο οποίος κληρώθηκε με τον Μίλοσλαβ Μεσίρ ο οποίος στο Status Athens Open έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας το Νο1 του ταμπλό και Νο39 στον κόσμο, Μπένζαμιν Μπέκερ έστω κι αν ο Γερμανός παρουσιάστηκε αδιάφορος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω του γεγονότος ότι έγινε στο court4 και όχι στο κεντρικό όπως θα ήταν το λογικό.

Δημήτρης Λουκαρέας και Φώτης Τριάντης συνθέτουν ένα ακόμη ελληνικό δίδυμο που θα παλέψουν για το εισιτήριο του 2ου προκριματικού γύρου.

Το Order of Play του Σαββάτου

pdf QUAL. SINGLES DRAW

Video highlights
Previous articleΔεν τα κατάφερε το ελληνικό δίδυμο
Next articleΑμφίβολες για Ρώμη Ενάν, Μάσα