Νόβακ Τζόκοβιτς Όλοι γνωρίζουμε (ο Φέντερερ καλύτερα απ’όλους) πόσο εξαιρετικός τενίστας είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ωστόσο ο Σέρβος είναι το ίδιο απολαυστικός και εκτός court γεγονός που απέδειξε ακόμη μια φορά στην εκπομπή του Τζέι Λένο στο NBC. Ο 20χρονος Σέρβος, με αφορμή τη συμμετοχή του στο Pacific Life Open στην Καλιφόρνια, δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Λένο (κάτι σαν τον Αναστασιάδη) και για ακόμη μια φορά μας έκανε να "ξεραθούμε" από τα γέλια με το αστείρευτο χιούμορ του, τις έξυπνες απαντήσεις και την εκφραστικότητά του.

Ο Τζόκοβιτς μίλησε για το τι άλλαξε στη ζωή του μετά την κατάκτηση του Australian Open (περισσότερες όμορφες γυναίκες, καλύτερα γεύματα), για την Μαρία Σαράποβα (only friends… :P) ενώ όταν η συζήτηση πήγε στον Ρότζερ Φέντερερ αρκέστηκε να πει… "Σσσσ…". Μέσα από τη συνέντευξη βγήκε και η είδηση πως ο Τζόκοβιτς θα ταξιδέψει στο Πεκίνο τον Αύγουστο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε αντίθεση με τον Άντι Ρόντικ και πιθανότατα τον Ρότζερ Φέντερερ που προτιμούν να προετοιμαστούν για το US Open.

Επειδή τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια και επειδή οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον Τζόκοβιτς, σας αφήνουμε να απολαύσετε το 7λεπτο του Σέρβου στον Τζέι Λένο…

Video highlights
Previous articleΘέλω κορυφή
Next articleΨυχάρα ο Παγδατής