Η πορεία της Λένας Δανιηλίδου, τόσο στο Απλό όσο και στο Διπλό τουρνουά του US Open ολοκληρώθηκε άδοξα και πρόωρα. Πλέον η 27χρονη Ελληνίδα προετοιμάζεται για το Vogue Athens Open στον Όμιλο Αθηνών στις 7 Σεπτεμβρίου και δηλώνει ανυπόμονη να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Η Δανιηλίδου που επέστρεψε στα court μετά την πολύμηνη απουσία της λόγω της εγχείρησης στο δεξί γόνατο, έφτασε την Πέμπτη στην Αθήνα και ξεκίνησε αμέσως προετοιμασία για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα και συγκαταλέγεται στο καλεντάρι της ITF.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο (www.daniilidou.net) η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε έναν μίνι απολογισμό από τη σύντομη διαμονή της στη Νέα Υόρκη και εξέφρασε την επιθυμία της να αγωνιστεί μπροστά στο αθηναϊκό κοινό καθώς η τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

"Δυστυχώς το US Οpen τελείωσε για μένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα μεγάλες προσδοκίες και το μόνο που ήθελα ήταν να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου μετά την απουσία μου. Νιώθω ολοένα και καλύτερα αλλά είναι φυσιολογικό να έχω μεταπτώσεις στην απόδοσή μου. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι υπομονή και μέσα από τη δουλειά να καταφέρω να επανέλθω στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης" τόνισε αρχικά η Λένα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Vogue Athens Open.

"Θα κοιτάξω ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζω στον αγκώνα και αμέσως θα ξεκινήσω προετοιμασία για το επόμενο τουρνουά που είναι στην Αθήνα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου γιατί πάει καιρός που έπαιξα στην Ελλάδα, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Θα είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό. Είμαι έτοιμη να απολαύσω τη στιγμή και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, μέσω και έξω από το court".

Video highlights
Previous articleΒρε λες;;
Next articleΠλέον είναι γυναίκες