Ρότζερ Φέντερερ Ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο Ρότζερ Φέντερερ αν θα ταξιδέψει στο Πεικίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Καλοκαιριού αφήνοντας αιχμές για την ελληνική διοργάνωση του 2004 όταν αναγκάστηκε να μετακινηθεί με λεωφορείο… Οι εντυπώσεις από την Ολυμπιάδα της Αθήνας δεν ήταν οι καλύτερες για τον Ελβετό τενίστα ο οποίος ηττήθηκε στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά από τον Τόμας Μπέρντιχ με 4-6, 7-5, 7-5.

Ο Φέντερερ ο οποίος αυτή την εποχή βρίσκεται στο Ντουμπάι για το σπουδαίο τουρνουά των 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε αναποφάσιστος όσον αφορά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο την ίδια ώρα που οι συνάδελφοί του θέτουν την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση ως έναν από τους βασικούς τους στόχους.

"Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμένα στην Αθήνα. Έπρεπε να πάρω αναγκαστικά το λεωφορείο και δεν είχαν απόλυτο έλεγχο του εαυτού. Δεν ήταν τόσο ευχάριστα όσο το 2000. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει εάν θα πάω στο Πεκίνο ή όχι" δήλωσεο Ελβετός Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη. Εφόσον επιλέξει να μην ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την Ολυμπιάδα.

Video highlights
Previous articleΕλεύθερη πτώση οι Έλληνες
Next articleΜαύρη επιστροφή