Την επόμενη Δευτέρα (23/2) ξεκινάει στο Dubai το σπουδαίο Tennis Championships με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων ονομάτων της ATP. Ή σχεδόν όλων καθώς ο τραυματισμός του Ναδάλ στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια του τελικού στο Rotterdam κόντρα στον Μάρει, ενδέχεται να στερήσει από τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο τη συμμετοχή του στο δεύτερο ATP World Tour 500 της σεζόν.

Ο Ναδάλ ηττήθηκε με 6-3, 4-6, 6-0 από τον 21χρονο Βρετανό στο ABN AMRO και παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε χαμηλά στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, προτίμησε να ολοκληρώσει τον αγώνα ακόμα κι αν αυτός πήρε διαστάσεις θριάμβου υπέρ του Μάρει.

"Δεν είναι στο γόνατο το πρόβλημα. Είναι πιο χαμηλά. Ένας τένοντας τραβήχτηκε και δεν με άφηνε να σερβίρω καλά. Όμως και εγώ και ο γιατρό μου είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό" τόνισε ο Ναδάλ κατά την άφιξή του στη Μαδρίτη.

Ο 22χρονος, Νο1 του κόσμου, σχεδιάζει να δώσει το παρόν στο Ντουμπάι την επόμενη εβδομάδα ενώ αμέσως μετά υπάρχουν οι αγώνες της Εθνικής Ισπανίας κόντρα στη Σερβία για το Davis Cup (6/3).
 
"Για το Davis Cup, σίγουρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Θα χρειαστώ λίγη ξεκούραση τώρα και θα δούμε. Πιστεύω να είμαι έτοιμος για το Ντουμπάι. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και εγώ έχω παίξει πολλά παιχνίδια μέχρι τώρα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα" ολοκλήρωσε ο Ράφα ο οποίος πέρυσι έχασε τόσο το Masters Cup όσο και τον τελικό του Davis Cup λόγω τραυματισμού στο δεξί γόνατο.

Video highlights
Previous articleΕκτός Open13 ο Γκασκέ
Next articleΔυναμικά η Αζαρένκα