Η Βινους Γουίλιαμς δεν θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ποινική δίωξη σε σχέση με το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που ενεπλάκει τον περασμένο Ιούνιο στη Φλόριντα.

Ήταν κάποιοι δύσκολοι μήνες για τη Βίνους Γουίλιαμς, όμως τα νέα πλέον είναι καλά για την σπουδαία τενίστρια αφού η αστυνομία του Palm Beach παρουσίασε αποδεικτικά στοχεία σύμφωνα με τα οποία η Βίνους δεν είχε ευθύνη για το θανατηφόρο ατύχημα, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες στην 37χρονη Αμερικανίδα η οποία είχε σοκαριστεί μετά το συμβάν και για αρκετές ημέρες δεν μπορούσε να συνέλθει αν και δεν διέκοψε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η αναφορά της αστυνομίας που επιβεβαιώνεται και από τις κάμερες, αναφέρει ότι η Βίνους μπήκε νόμιμα στη διασταύρωση και πως ένα άλλο αυτοκίνητο που δεν συμμετείχε στη σύγκρουση ανάγκασε την Γουίλιαμς να σταματήσει.

Το sedan που οδηγούσε η 69χρονη Λίντα Μπάρσον, διέσχισε νόμιμα τη διασταύρωση και έπεσε πάνω στο SUV της Βίνους με αποτέλεσμα ο 78χρονος συνοδηγός, Τζερόμ Μπάρσον να χάσει τη ζωή του, 13 ημέρες μετά το ατύχημα.

Η οικογένεια Μπάρσον είχε καταθέσει μήνυση κατά της Γουίλιαμς.

Video highlights
Previous articleΤο tweet του Ρόντικ!
Next articleΔύο αποσύρσεις από Αμπού Ντάμπι