Το Astir Palace σε συνεργασία με επαγγελματίες αθλητές διοργανώνει, για πρώτη φορά, Ακαδημία Στίβου και Ακαδημία Τένις για παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν στο πλούσιο και μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Αστέρα Βουλιαγμένης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΝΙΣ
Η Ακαδημία Τένις για παιδιά του Astir Palace δημιουργήθηκε με μεράκι, αγάπη για το άθλημα και εμπειρία στη διδασκαλία για μικρά παιδιά.

Η Ακαδημία λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα με ολιγομελή γκρουπ, ηλικίας 4χρονών και άνω, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Astir Tennis Club.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν: 3 γήπεδα τένις, 1 γήπεδο mini soccer, 1 γήπεδο basketball/voleyball, χώρο αναμονής γονέων και συνοδών με free Wifi-TV Room (Nova-OteTv), Parking, Cafe, αποδυτήρια.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ
Η Ακαδημία Στίβου περιλαμβάνει 2 ηλικιακά γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ (Α΄group) αφορά παιδιά ηλικίας 4-6 ετών και το δεύτερο (Β΄group) παιδιά ηλικίας 6-8 ετών.

Στο πρώτο γκρουπ στόχος είναι η γνωριμία και εξοικείωση των παιδιών με τις κύριες δραστηριότητες του στίβου όπως είναι το τρέξιμο, οι ρίψεις, η υπερπήδηση εμποδίων, η σκυταλοδρομία, το άλμα εις μήκος.

Η εξάσκηση γίνεται πάντα με τη μορφή παιχνιδιού και με αντίστοιχο εξοπλισμό για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Τα παιδιά, μαθαίνουν να αγαπούν τον κλασικό αθλητισμό και επίσης διασκεδάζουν με τις εξειδικευμένες αθλοπαιδιές που διοργανώνονται.

Στο δεύτερο γκρουπ στόχος είναι η αρμονική εκγύμναση των παιδιών με παράλληλη εκμάθηση των βασικών κινήσεων των αθλημάτων του στίβου.

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές -> http://bit.ly/1NIfKgE

Το Astir Palace σε συνεργασία με επαγγελματίες αθλητές διοργανώνει, για πρώτη φορά, Ακαδημία Στίβου και Ακαδημία Τένις γ…

Posted by Astir Palace on Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Video highlights
Previous articleTop10 Worst Double Faults – VIDEO
Next articleΟι καλύτερες χρονιές… ever!