Στις κατάμεστες κερκίδες του Ο.Α Κορίνθου ολοκληρώθηκε εχθές ο πρώτος γύρος του Main Draw του 6ου open Παύλεια 2009 με το ενδιαφέρον των θεατών να παραμένει αμείωτο, καθώς πραγματοποιήθηκαν εκπληκτικοί αγώνες, με τον αγώνα του Νο 1 τενίστα στην Ελλάδα Γιακούποβιτς Αλέξανδρου να κλέβει τις εντυπώσεις.

Στο κεντρικό Court, ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας άνετα 6-0 6-0 τον ταλαντούχο παίχτη Καλοβελώνη Μάρκο. Ο Αλέξανδρος κατάφερε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό του και πολύ γρήγορα κέρδισε το 1ο σετ 6-0 σε 21λεπτά αγώνα.

Στο 2ο σετ ο ανερχόμενος Μάρκος  (ένα αθλητή για τον οποίο θα μιλάμε πολλές φορές στο μέλλον) ανέβασε τον ρυθμό του και ο αγώνας απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Παρόλο αυτά ο Αλέξανδρος με την εμπειρία του και ερχόμενος με αέρα Ευρώπης κέρδισε και το 2ο σετ 6-0 και πέρασε στην φάση των "16".

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας τα φαβορί κέρδισαν άνετα με τους Γλέζο και Σερκεδάκη να επιβεβαιώνουν την άριστη φόρμα στην οποία βρίσκονται. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του νεαρού αθλητή Γιωτόπουλου Γιώργου ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον.

Τρίτη 16/06 : 1ος Γύρος

ΓΙΑΚΟΥΠΟΒΙΤΣ   beat ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ  6-0 6-0
ΓΛΕΖΟΣ   beat ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  6-1 6-4
ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ   beat ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  6-0 6-0
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ   beat ΠΡΕΔΑΡΗΣ  6-1  6-0
ΣΙΔΕΡΑΚΟΣ   beat ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  6-1  6-3
ΣΤΕΡΓΙΟΥ   beat ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  6-0 6-0

Σήμερα συνέχεια των αγώνων  με την μονομαχία μεταξύ Δουβή και Γεμουχίδη να κερδίζει το ενδιαφέρον των θεατών.

Tο πρόγραμμα σήμερα έχει ως εξής:

Court 1
18:00                      ΣΤΕΡΓΙΟΥ  vs  ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ν.
Followed by:          ΚΟΝΤΑΚΗΣ  vs  ΔΕΝΕΣΑΚΗΣ
Not before 20:30   ΔΟΥΒΗΣ  vs  ΓΕΜΟΥΧΙΔΗΣ

Court 2
18:00 ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ  vs  ΠΕΝΣΟΣ

Video highlights
Previous articleΣτο νήμα ο Ναδάλ τον Φέντερερ
Next articleΞέχασε το Παρίσι…