Πιο δυνατή αντίπαλος αποδείχθηκε η Σερβία από την Εθνική μας ομάδα στα αγόρια under14 στη διοργάνωση του 2010 Tennis Europe Winter Cups. Οι Σέρβοι πέτυχαν δύο νίκες έναντι μιας των Ελλήνων αγοριών και προκρίθηκαν στη 2η φάση της διοργάνωσης.

Οι Γιώργος Παπαγεωργίου (φωτό δεξιά), Ελευθέριος Θεωδόρου και Θανάσης Καραμάνης που αποτελούν την Εθνική ομάδα της Ελλάδος στην κατηγορία U14, παρότι πάλεψαν δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είδοσο στην ημιτελική φάση του Winters Cup 2010.

Σε τρεις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν την Παρασκευή (05/02) η Ελλάδα γνώρισε δύο ήττες από τη Σερβία και θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή κατάταξη (5η-8η) αντιμετωπίζοντας την Κροατία.

Στο παγωμένο και χιονισμένο Corregio της Ιταλίας, οι αναμετρήσεις ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς ο Παπαγεωργίου νίκησε με 6-2, 6-3 Στεφάν Μπλανούσα ωστόσο ο Θεοδώρου στη συνέχεια δεν κατάφερε να επιβληθεί του Πέταρ Κόνκιτς, γνωρίζοντας την ήττα από τον πιτσιρικά Σέρβο με 6-1, 6-2.

Στο διπλό που ακολούθησε, οι Παπαγεωργίου και Καραμάνης βρέθηκαν να χάνουν 6-0, 4-1 και παρά την αξιόμαχη προσπάθεια στη συνέχεια και αφού έσωσαν 6 match points, δεν απέφυγαν την ήττα με συνολικό σκορ 6-1, 6-4 από τους Ράνκιτς/Κόνκιτς.

*Το προηγούμενο άρθρο Tennis24, λανθασμένα ανέφερε ότι η Σερβία επιβλήθηκε 3-0 της Ελλάδας. Το λάθος οφείλετε στα στοιχεία της tenniseurope.org.

Τα αποτελέσματα της Παρασκευής

Το Draw της διοργάνωσης

Video highlights
Previous article“Μαύρη” κλήρωση για Παγδατή
Next articleΒόμβες στο Γιοχάνεσμπουργκ