Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο είχε την μεγάλη ατυχία να πέσει, ίσως στον καλύτερο Φέντερερ τον τελευταίων χρόνων. Ο 20χρονος Αργεντίνος παραδέχθηκε την τραγική μέρα στην οποία βρέθηκε ο ίδιος ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία να "σκοτώσει" τον Φέντερερ όταν τον πλησίασε στο φιλέ και του είπε "sorry".

"Η μοναδική στιγμή που χάρηκα, ήταν όταν γινόντουσαν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα. Όταν είμασταν 0-0" δήλωσε αρχικά ο Ντελ Πότρο ο οποίος γνώρισε τη συντριβή με 6-3, 6-0, 6-0 στα προημιτελικά του Australian Open απ’τον Φέντερερ.

"Μετά το μόνο που ήθελα ήταν να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν. Ίσως έπρεπε να κάτσω κάτω στο έδαφος και τον αφήσω να παίζει μόνος. Ήταν μια συντριβή." τόνισε ο Λατινοαμερικάνος ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα φέτος ενώ βελτίωσε και την βαθμολογική του συγκομιδή καθώς πέρυσι είχε αποκλειστεί στο 2ο γύρο του Όπεν.

"Συγνώμη", είπε ο Ελβετός στο φιλέ μετά το τέλος του δραματικού, για τον Ντελ Πότρο, αγώνα και ο Αργεντίνος παραδέχθηκε με χιούμορ: "Ήθελα να τον σκοτώσω εκείνη τη στιγμή".

Video highlights
Previous articleΒλέπει τελικό και Φέντερερ
Next articleΦουλ για το τέταρτο