Μετά την αναγκαστική απόσυρση συμμετοχής από το Brisbane International, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι η Ντινάρα Σάφινα δεν θα προλάβει να είναι έτοιμη για το Australian Open. Παρόλαυτά η Ρωσίδα πρωταθλήτρια φρόντισε να αποκαταστήσει την τάξη, δηλώνοντας πανέτοιμη για το Grand Slam της Μελβούρνης.

"Είμαι 100% έτοιμη να παίξω. Θα δούμε τι μπορώ να καταφέρω αν παίξω το καλύτερό μου τένις" δήλωσε την Τετάρτη η Σάφινα η οποία προετοιμάζεται για το Μediban International στο Σίδνεϋ (10-17 Ιανουαρίου)  το οποίο θα αποτελέσει τον πρώτο και τελευταίο σταθμό της Ρωσίδας πριν το Australian Open (18-31 Iανουαρίου)

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στο δεξί γόνατο και την πλάτη και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Brisbane International που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Queensland της Αυστραλίας.

"Ο στόχος μου για τη φετινή χρονιά είναι να μείνω υγιής και αν μπορέσω να το καταφέρω αυτό, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν" δήλωσε η Σάφινα η οποία πέρυσι ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τη Σερίνα Γουίλιαμς στον τελικό του Australian Open.

Η Ρωσίδα ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιον Grand Slam τίτλο, σε τρεις συμμετοχές σε τελικό. Πέρυσι η μικρή αδερφή του Μάρατ Σάφιν, είχε τεράστια πίεση για να επιβεβαιώσει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης που κατείχε αλλά τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα η Σερίνα Γουίλιαμς να τερματίσει στην κορυφή της WTA το 2009.

"Δυστυχώς δεν τα κατάφερα την περασμένη χρονιά όμως έχω μπροστά μου πολλά χρόνια και ελπίζω να γίνω εξυπνότερη όσο μεγαλώνω. Πιέζω τόσο πολύ τον εαυτό μου που κανείς άλλος δεν μπορεί να με πιέσει και να… πονέσω" τόνισε ολοκληρώνοντας η Σάφινα.

Video highlights
Previous articleΕίμαι 100%… fit
Next articleΣτο κυνήγι της Κλάιστερς η Ενάν