Ο Ευθύμιος Ευθυμιάδης ήταν ο μοναδικός… Έλληνας που κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του διεθνούς τουρνουά Futures των 10,000 δολαρίων που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην πανέμορφη Κω με την διαφορά ότι ο 18χρονος άσος, εκπροσωπεί την Αυστραλία!

Ο Ευθυμιάδης πέρασε από δύο προκριματικούς γύρους και πήρε παλικαρίσια πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της hard court διοργάνωσης, νικώντας αρχικά με 6-0, 6-0 τον συμπατριώτη του.. Αυστραλό Μπίλι Κοσκινά ενώ στη συνέχεια έβγαλε εκτός το Νο1 του προκριματικού ταμπλό, Μάρτιν Πρικριλ με 7-6(3), 7-6(5) σε ένα συγκλονιστικό ματς.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο Ευθυμιάδης θα αντιμετωπίσει το Νο8, Μάρκους Γουίλις απ’τη Μεγάλη Βρετανία.

Αντίθετα, οι Μαυρονικόλας, Βανίδης, Σοφιανός, Γεωργούδας, Ψαρρός, Φ.Τριάντης, Παπαστεριάδηης, Γιωτόπουλος, Βασδέκης, Π.Μπισμπίκος και ο Κύπριος Φίλιππος Τσανγκαρίδης δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό γνωρίζοντας την ήττα στα προκριματικά.

Στο ταμπλό υπάρχουν 8 Έλληνες, οι Γιακούποβιτς (Νο5), Γεμουχίδης, Γλέζος, Καπόγιαννης, Σερκεδάκης, Μίκκος, Λουκαρέας και Βεντούρης ενώ από τους αγώνες που ξεκινούν τη Δευτέρα, ξεχωρίζει η εμφύλια αναμέτρηση του Γεμουχίδη με τον Γλέζο.

ΚΟS F1 DRAW

Video highlights
Previous articleΣέρβος…Samurai!
Next articleIntersport King ο Γεμουχίδης