Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς έφτασε για τρίτη συνεχόμενη φορά στην πηγή… αλλά δεν ήπιε νερό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ηττήθηκε στα δύο σετ απ’τον Ρουμάνο Μάριους Κόπιλ για τα ημιτελικά του Paros F3 Futures των 10.000 δολαρίων και δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο 19χρονος Μάριους Κόπιλ, Νο5 του ταμπλό στην Πάρο, αποδείχθηκε ο χειρότερος εφιάλτης των Ελλήνων στο τρίτο συνεχόμενο futures σε νησί του Αιγαίου (ακολουθεί αυτό στο Ηράκλειο της Κρήτης την επόμενη εβδομάδα), καθώς μετά τους Σερκεδάκη και Καπόγιαννη, απέκλεισε και τον Αλέξανδρο Γιακούποβιτς, Νο4 της διοργάνωσης.

Ο 27χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο613 στην παγκόσμια κατάταξη, πάλεψε σκληρά απέναντι στον διψασμένο Ρουμάνο και τελικά ηττήθηκε με 7-6(5), 6-4 σε ένα κλειστό ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Γιακούποβιτς στα ημιτελικά μετά την Κω (l.Angelinos) και το προηγούμενο futures και πάλι στην Πάρο (l.De Greef).

Στο μεταξύ, το ελληνικό δίδυμο Γεμουχίδης/Γλέζος, παρόλο που ξεκίνησαν ιδανικά και προηγήθηκαν στα σετς, δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση στον τελικό του διπλού, γνωρίζοντας την ήττα με 6-7(1), 6-3 10-3 απ’το Νο1 ζευγάρι του ταμπλό, Γκενά και Ομπράιεν.

pdf MAIN DRAW SINGLES

pdf MAIN DRAW DOUBLES

Video highlights
Previous articleΜε περίπατο ο Ναδάλ στα ημιτελικά
Next articleΞεκίνησε το σεμινάριο του ΣΠΑΕ