Χωρίς τα δύο μεγάλα της αστέρια θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Ισπανίας στους αγώνες για το Davis Cup με αντίπαλο το Περού. Μετά τον Ναδάλ και ο Νταβίντ Φερέρ αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Ισπανός, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά τον αποκλεισμό του Ναδάλ για λόγους ξεκούρασης (;) ήταν το Νο1 της εθνικής και πάνω του εναπόθεταν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας. Όμως, όπως ανακοίνωσε ο γιατρός της ισπανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, ο Νταβίντ Φερέρ δεν θα ταξιδέψει στη Λίμα με την υπόλοιπη αποστολή. "Ένιωσε ένα τράβηγμα μεταξύ της γάμπας και του αχίλλειου τένοντα του αριστερού του ποδιού. Θα πρέπει να ξεκουραστεί 5-6 μέρες κατά την διάρκεια των οποίων θα του χορηγούνται αντιφλεγμονώδη, οπότε δεν θα ταξιδέψει στο Περού" τόνισε χαρακτηριστικά ο Άνχελ Ρουίς Κοτόρο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ισπανών, Σάντσεθ Βισάριο κάλεσε τον Φελιτσιάνο Λόπεζ (Νο37) προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φερέρ στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο "Jockey club" της πρωτεύουσας του Περού το διήμερο 8-10 Φεβρουαρίου.

Τόμι Ρομπρέδο, Φερνάντο Βερντάσκο και Νικολά Αλμάγκρο συμπληρώνουν την υπόλοιπη αποστολή.

Video highlights
Previous articleBaby Federer
Next articleΣτοιχηματική βόμβα στο R.Garros