Ο Μπομπ και ο Μάικ Μπράιαν, τα δύο δίδυμα που έχουν κυριαρχήσει στο διπλό τα τελευταία χρόνια, έγραψαν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στη βίβλο του παγκοσμίου τένις καθώς κατέρριψαν το ρεκόρ των 62 τίτλων στο διπλό, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Los Angeles Classic.

Oι δύο 32χρονοι Αμερικανοί, επέστρεψαν από το 0-1 στα σετς και νίκησαν τους Έρικ Μπούτορατς και Ζαν-Ζουλιέν Ροζέρ με 6-7, 6-2, 10-7 σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο Farmers Classics και έφτασαν τους 62 τίτλους καριέρας που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ στην Open Era.

Οι Μπράιανς συμμετείχαν στον 100ο τελικό τους και μετρούσαν 61 τίτλους, πριν το Λος Άντζελες, όσους και οι “Woodies”, Mark Woodforde και Todd Woodbridge.

“Όταν ξεκινήσαμε μαζί με τον Μπομπ, μας φαινόταν βουνό οι 61 τίτλοι των Woodies. Έχουμε όμως μια επίσης σπουδαία καριέρα και καταφέραμε να τους ξεπεράσουμε το οποίο είναι ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάικ Μπράιαν.

Ο δίδυμος αδερφός του, Μπομπ πρόσθεσε: “Σημαίνει πολλά για μας που ο Mark Woodforde ήρθε να παρακολουθήσει τον τελικό. Πάντα θέλαμε να ξεπεράσουμε τους Woodies. Έχουμε μάθει τόσα πολλά από αυτούς. Ήταν ένα σχολείο για μας. Παίζουμε μαζί με τον Μάικ από τα 6 μας χρόνια. Αν σταματούσαμε σήμερα, θα μπορούσαμε να πεθάνουμε ευτυχισμένοι”.

Οι αδερφοί Μπράϊανς έγιναν και με τη βούλα το πιο επιτυχημένο ανδρικό ζευγάρι στην ιστορία του παγκοσμίου τένις…

LOS ANGELES DOUBLES DRAW

Video highlights
Previous articleΈσωσε M.P και το πήρε ο Big Sam!
Next articleΑργεντίνικο εμπόδιο για Μάρκο