Με τον πλέον άδοξο και άδικο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Μάρκο Παγδατή. Στην ουσία το «τέλος» ήρθε όπως ακριβώς εξελίχθηκε η σεζόν για τον Κύπριο ο οποίος δεν προλάβαινε να αναρρώσει από τραυματισμό και «καπάκι» ένα νέο πρόβλημα παρουσιαζόταν…

Δεν τον φοβάμαι τον Μάρκο. Όσο σίγουρος ήμουν όταν έγραφα το «η χρονιά του Μάρκου», αρχές Φλεβάρη, τόσο σίγουρος είμαι ότι του χρόνου ο Κύπριος θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, εφόσον βέβαια μείνει μακριά από τραυματισμούς.

Η παραπάνω άποψη ούτε επιθυμία είναι, ούτε προσωπική προσδοκία.. Είναι μαθηματική συνέπεια των όσων μου έχει και μας έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει ο Μάρκος. Η τελευταία εμφάνιση κόντρα στον Σαμ Κουέρει στο Paribas Masters, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Το 1ο σετ το έχασε μέσα απ’τα χέρια του αποδίδοντας εξαιρετικό τένις ενώ στο 2ο έδειξε μέγα πάθος και ψυχική δύναμη όταν, κόντρα στους πόνους που έκαναν την εμφάνισή τους στην πλάτη, πήρε το σετ στο tie break. Στο καθοριστικό σετ απλά λύγισε..

Video highlights
Previous articleΣτον 3ο γύρο ο Νόλε
Next articleΤρίτη και φαρμακερή