Ο Ράφαελ Ναδάλ σε νέες δηλώσεις του επεσήμανε πως δεν γνωρίζει το πότε και το που ακριβώς θα επιστρέψει στην ενεργό δράση την επικείμενη σεζόν, ενώ χαρακτήρισε το 2017 πολύ δύσκολο για τον ίδιο!

Τα σάρωσε όλα, επέστρεψε στο θρόνο του και έκανε τους απανταχού φιλάθλους να παραμιλάνε με τα κατορθώματά του.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν εξαιρετικός το 2017, έκανε τα πάντα στο court και με μαθηματική ακρίβεια έφτασε στο Νο1 του κόσμου, εκ νέου.

Όχι απλά δεν σίγησε όπως πολλοί περίμεναν μετά και τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του, αλλά γύρισε και σαν… οδοστρωτήρας έφτασε εκεί που ήθελε.

Στο τέλος της χρονιάς όμως του έμεινε η πικρία, διότι η ατυχία του χτύπησε και πάλι την πόρτα και το γόνατο του ”κλάταρε” ξανά.

Ένας τραυματισμός ο οποίος δεν ξέρει κανείς, εκτός του Ράφα, τι μπορεί να σημαίνει.

Σε δηλώσεις του ο Ισπανός μαχητής μίλησε για την επιστροφή του το 2018 και για την καθ’ όλα εντυπωσιακή σεζόν που μόλις τελείωσε.

Αναλυτικά: ”Ήταν ένα πολύ δύσκολο 2017 και τώρα πρέπει να αλλάξω εντελώς το πρόγραμμά μου για την ερχόμενη σεζόν ώστε να είμαι έτοιμος. Στο τέλος της χρονιάς το γόνατό μου με ταλαιπώρησε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό, διότι θέλουμε να με πονάει όσο γίνεται λιγότερο. Πρέπει να δούμε πως ανταπεξέρχεται μέρα με την μέρα και αν όντως βελτιώνεται η κατάσταση.

Έτσι μόνο θα ξέρουμε πότε θα κάνω την πρώτη μου εμφάνιση το 2018.

Πάντα σέβομαι τους διοργανωτές των τουρνουά και προσπαθώ να μην τους απογοητεύω, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θέλουμε και η αποθεραπεία είναι πιο αργή από όσο περιμένουμε.”

Δημήτρης Χαλιάπας

Video highlights
Previous articleΔεν τα παρατάω!
Next articleΜίλησε για όλα ο Ντίμι