Η βρισιά του Σταν - VIDΕΟ
20.03.17
Image Ο Σταν Βαβρίνκα αποκάλεσε "asshole" τον Ρότζερ Φέντερερ στην τελετή του Indian Wells Masters κι εκείνος ξέσπασε σε γέλια όπως και ολόκληρο το κεντρικό court!

Η φοβερή σχέση πουν έχουν Φέντερερ και Βαβρίνκα, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά....

Ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε 6-4, 7-5 τον συμπατριώτη του στον τελικό του BNP Paribas Open κι ενώ έγινε μεγάλη μάχη εντός court, τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά έξω από αυτό.

Στην τελετή απονομής των τροπαίων, ο Στάνισλας Βαβρίνκα φάνηκε πολύ φορτισμένος συναισθηματικά και σε μια προσπάθεια να αποβάλει αυτή την πίεση, δεν δίστασε να αποκαλέσει asshole τον Ρότζερ Φέντερερ, προκαλώντας γέλια σε ολόκληρο το Stadium 1.

Η ξεκαρδιστική στιγμή
 
Advertisement

ATP Tennis24 TV

H ομάδα της Ευρώπης κυριάρχησε και στη 2η και ιστορική ημέρα του Laver Cup
Advertisement
tvschedule_220x80.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Πανάξια στην κορυφή
  Το τελευταίο του Major τρόπαιο, εκτός Roland Garros που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, το είχε κατακτήσει στο Flushing Meadows το κάπως μακρινό 2013. Έκτοτε και έχοντας πάρει φαινομενικά η καριέρα του μια μάλλον φθίνουσα πορεία ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...