Η Ελλάδα είναι εδώ!

sakkari-tsitsipas17_408.jpgΟ Σπύρος Ζαννιάς, Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης(ΕΦΟΑ) μίλησε για το μέλλον του τένις στην Ελλάδα, και την κατάσταση που βιώνει το άθλημα τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας!     Περισσότερα...

Advertisement

Greek Newsroom

  Ομιλία κ.Περγαντή
  Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αιγάλεω 92 σε συνεργασία με τον αθλητικό ψυχολόγο Κωνσταντίνο Περγαντη διοργανώνει ομιλία με θεμα “Τένις Μέσα και Έξω από το Γήπεδο: Αντιστοιχίες με την Πραγματική Ζωή. Επίδοση και Απόδοση”.. ..
  Διαβάστε...

  H' Ένωση: Γενική συνέλευση
  Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου με την επωνυμία « ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ » και σύμφωνα με τα άρθρα 29,30 & 34 επ. του καταστατικού ..
  Διαβάστε...

  1ο Ε3 στη Φιλοθέη!
  Η 'Η Ένωση σωματείων αντισφαίρισης Αττικής, αναθέτει στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης τη διεξαγωγή του 1ου Ε3 πρωταθλήματος για αγόρια/κορίτσια 12, 14, 16 ετών, το τριήμερο 26-28 Ιανουαρίου.  ..
  Διαβάστε...

  Junior U10 στην Άνοιξη
  O Αττικός Ήλιος διοργανώνει το 2ο Άνοιξη Junior OPEN 2018 UNDER 10  12-13-14 Ιανουαρίου  & 20-21 Ιανουαρίου 2018.  ..
  Διαβάστε...
 
Advertisement

Tennis24 TV

Η απίστευτη νίκη του Χίεον Τσανγκ επί του Τζόκοβιτς στους "16" της Μελβούρνης
puredrivenew_300-250.jpg
tvschedule_220x80.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Εφαλτήριο για την καριέρα του
  Το πληθωρικό ταλέντο του ήταν εξώφθαλμο από την αρχή, όταν ήταν ακόμα πολύ νέος, από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε και παρουσιάστηκε στα παγκόσμια courts. ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...