Διαφήμιση
Η ειδησεογραφική του υφή σε συνδυασμό με τη διάθεση και δίψα που έχει για παιχνίδι, καθιστούν το Tennis24 το ιδανικό περιβάλλον για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών σε ενδιαφερόμενες εταιρίες που έχουν άμμεση σχέση με το άθλημα του τένις. Ο χαρακτήρας του και το συγκεκριμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται, επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να στοχεύσουν σε ένα συγκεκριμένο target group.

Οι εταιρίες που θα επιλέξουν το Tennis24 για την προώθηση των υπηρεσιών του και που μαζί θα δημιουργήσουν μια σταθερή, δυνατή, και μακροχρόνια συνεργασία θα έχουν το προνόμιο να γίνουν συνώνυμο του tennis στην Ελλάδα καθώς δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο site με το συγκεκριμένο target group στη χώρα μας.

Προφίλ αναγνωστών
Το Tennis24 απευθύνεται σε άτομα που έχουν γνώσεις γύρω από το tennis, τους αρέσει να παρακολουθούν tennis, έχουν παίξει tennis είτε θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα ως τρόπο εκγύμνασης, άθλησης και καθημερινότητας. Οι αναγνώστες του είναι επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκδότες, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιοκτήτες tennis club, προπονητές tennis, επαγγελματίες-ερασιτέχνες τενίστες και σπουδαστές. Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι άνθρωποι ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, γνώστες της αγγλικής γλώσσας, κάτοχοι κινητών, προτιμούν το internet για την καθημερινή τους ενημέρωση, το εμπιστεύονται για τις αγορές τους ενώ τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες στο διαδίκτυο.

Στείλτε μας email στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και κατανόηση των αναγκών σας.

Tennis24 - To πρώτο ειδησεογραφικό site για το τένις στην Ελλάδα -  

 

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Εφαλτήριο για την καριέρα του
  Το πληθωρικό ταλέντο του ήταν εξώφθαλμο από την αρχή, όταν ήταν ακόμα πολύ νέος, από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε και παρουσιάστηκε στα παγκόσμια courts. ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...