Πιο δυνατά...
09.12.09

Το τενιστικό έτος 2009 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τουρνουά των τελευταίων χρόνων, το Barclays ATP World Tour Finals που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.Μπορεί η τενιστική δράση να περιορίζεται στο ελάχιστο τον μήνα Δεκέμβριο, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με το Tennis24 το οποίο θα κρατήσει ζεστή συντροφιά στους λάτρεις του αθλήματος με αφιερώματα, αποτίμηση των επιτυχιών και αποτυχιών των τενιστών και γενικά ένα ολοκληρωμένο review του 2009, κατά τη χειμερινή διακοπή παράλληλα με την 24ωρη ειδησεογραφική κάλυψη των γεγονότων.

 

Επιπλέον, ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2010 η οποία αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

 

Οι τέσσερις εποχές (Four Seasons) του Tennis24, μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της φετινής περιόδου (πάνω από 80.000 μοναδικοί επισκέπτες έζησαν τενιστικές στιγμές μαγείας στους τέσσερις μήνες των τεσσάρων φετινών majors), θα συνεχίσουν να δίνουν χρώμα και κίνηση στα τέσσερα Grand Slams της επόμενης περιόδου ενώ το ντεμπούτο για το 2010, με την εποχή του Australian Open, θα συνδυαστεί με τον μεγαλύτερο τενιστικό διαγωνισμό που έχει διοργανωθεί ποτέ στη χώρα μας.

 

Καθ’όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου θα τρέχει ο μεγάλος διαγωνισμός του Tennis24 με πλούσια δώρα για τους αναγνώστες μας, με αφορμή την έναρξη της πρώτης εποχής του Australian Open αλλά και των γενεθλίων του πρώτου ειδησεογραφικού site για το τένις στην Ελλάδα το οποίο στις 28 Ιανουαρίου κλείνει δύο χρόνια συνεχούς παρουσίας και 24ωρης ενημέρωσης!


Μαρίνος Ταχτσίδης

 

Αρχεία Editorial

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Εφαλτήριο για την καριέρα του
  Το πληθωρικό ταλέντο του ήταν εξώφθαλμο από την αρχή, όταν ήταν ακόμα πολύ νέος, από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε και παρουσιάστηκε στα παγκόσμια courts. ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...