Βγήκε απ'την κρίση η Μελβούρνη
06.10.09
Image To Australian Open του 2010 (18-31 Ιανουαρίου), θα μοιράσει συνολικά 21,15 εκατομμύρια δολάρια με το χρηματικό έπαθλο να είναι αυξημένο κατά 4,12% σε σχέση με πέρυσι και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι διοργανωτές με τους χορηγούς.

Η οικονομική κρίση φαίνεται να ξεπεράστηκε για τη Μελβούρνη καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (6/10), το πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν θα αυξήσει τα χρηματικά έπαθλα σε άνδρες και γυναίκες, με τον κάθε πρωταθλητή να γίνεται πλουσιότερος κατά 1,74 εκατομμύρια δολάρια που είναι και ρεκόρ διοργάνωσης.

"Σ'αυτή την περίοδο της οικονομικής αβεβαιότητας, το Australian Open διατηρεί το ισχυρό πρόσωπό του στον κόσμο των σπορτς και του business. Έρευνες έχουν δείξει ότι το τουρνουά αποφέρει πάνω από 209 εκατομμύρια δολάρια στην εσωτερική οικονομία της χώρας και στην προηγούμενη διοργάνωση σημειώσαμε πολλά ρεκόρ, τόσο στην προσέλευση κόσμου, όσο και στην τηλεθέαση αλλά και στην επισκεψιμότητα στο επίσημο site της διοργάνωσης" δήλωσε ο διευθυντής των αγώνων, Κρεγκ Τάιλι.

Στο Australian Open 2010 θα έχουμε και δύο μεγάλες επιστροφές καθώς στο γυναικείο ταμπλό θα συμμετάσχουν τόσο η Ζιστίν Ενάν που επιστρέφει μετά από 1,5 χρόνο εκτός δράσης όσο και η συμπατριωτισσά της Κιμ Κλάιστερς η οποία τον περασμένο Σεπτέμβρη κατέκτησε το Αμερικανικό Όπεν.

"Το τουρνουά αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ. Ο Ντελ Πότρο νίκησε στη Νέα Υόρκη και η μεγάλη επιτυχία της Κλάιστερς σε συνδυασμό με την επιστροφή της Ενάν, δίνουν νέα δυναμική στο τουρνουά" συμπλήρωσε ο Τάιλι.

 
Advertisement
Advertisement

ATP Tennis24 TV

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της επικής νίκης του Τζόκοβιτς επί του Ναδάλ στον τελικό της Μελβούρνης
Advertisement

Zagreb '12


zagreb12.jpgPBZ Zagreb Indoors 30/01-05/02
€400,000 | Ιndoor hard | Croatia
Tournament Profile
Draws : Singles | Doubles
Scores/OOP : Live Scores | OOP
Advertisement
Advertisement

Editorial

    Η δύναμη της πίστης
    Μου πήρε λίγα εικοσιτετράωρα να συνέλθω από αυτό που όλοι είχαμε την τύχη να ζήσουμε την περασμένη Κυριακή, παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα την υπεράνθρωπη προσπάθεια των δύο αυτών τεράστιων τενιστών. ..
    Διαβάστε...

RacketSpecialist

    Ψεύτικες ρακέτες vol.2
    Εντυπωσιασμένοι με το ενδιαφέρον και ανταπόκριση που είχε το προηγούμενο άρθρο σχετικά με τις fake ρακέτες, δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και emails τόσο από "θύματα" όσο και από αναγνώστες ..
    Διαβάστε...

Game BET & match

    Μεγάλοι τελικοί
    Μεγάλοι τελικοί σήμερα σε Μονπελιέ και Ζάγκρεμπ. Ο Λούκας Λάτσκο παίρνει μέρος στον πρώτο ATP τελικό της καριέρας του αντιμετωπίζοντας τον βετεράνο Μίκαελ Γιούσνι, ενώ στην Γαλλία ο γηπεδούχος ..
    Διαβάστε...

Advertorial

    Goudi Tennis Academy
    Η Goudi Tennis Academy ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμημάτων Τένις για την περίοδο 2011-2012. Απ’τις 31/10/2011 και έπειτα σας περιμένουμε στις καταπράσινες εγκαταστάσεις μας στου Γουδή του Δήμου Ζωγράφου. ..
    Διαβάστε...