1ο Ε3 στη Φιλοθέη!
12.01.18
Image Η 'Η Ένωση σωματείων αντισφαίρισης Αττικής, αναθέτει στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης τη διεξαγωγή του 1ου Ε3 πρωταθλήματος για αγόρια/κορίτσια 12, 14, 16 ετών, το τριήμερο 26-28 Ιανουαρίου.Για να δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης, πατήστε εδώ -> http://www.h-enositennis.com/


 
Advertisement

Tennis24 TV

Η απίστευτη νίκη του Χίεον Τσανγκ επί του Τζόκοβιτς στους "16" της Μελβούρνης
puredrivenew_300-250.jpg
tvschedule_220x80.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Εφαλτήριο για την καριέρα του
  Το πληθωρικό ταλέντο του ήταν εξώφθαλμο από την αρχή, όταν ήταν ακόμα πολύ νέος, από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε και παρουσιάστηκε στα παγκόσμια courts. ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...