Δεν πήγα για τα χρήματα
05.12.17
ImageΟ Ράντεκ Στέπανεκ ξεκαθάρισε πως δεν ήταν οικονομικό το κίνητρο για τη νέα συνεργασία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον οποίο αισθάνεται πλέον ένα αίσθημα ευθύνης ως βασικός του προπονητής.

Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως νέος προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ράντεκ Στέπανεκ μίλησε σε μέσα της πατρίδας του για τον νέο του ρόλο που ήρθε ελάχιστες μέρες μετά την απόσυσρσή του από το άθλημα!

Παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος τενίστας του έχει κάνει πολύ καλή οικονομικά πρόταση, τα χρήματα δεν ήταν το υπέρτατο κίνητρο, σύμφωνα με τον 39χρονο Τσέχο.

"Μου πήρε λίγο χρόνο να σκεφτών την πρόταση που οικονομικά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Αλλά τα λεφτά, σε αυτήν την περίπτωση, δεν ήταν το βασικό κίνητρο. Είναι μεγάλη μου τιμή και παράλληλα τεράστια ευθύνη να δουλεύω μαζί με τον Νόβακ" ανέφερε ο Στέπανεκ.

Θα συνεργάζεται και με τον Αντρέ Αγκασι, που σύμφωνα με αυτά που γνωρίσουμε δεν πληρώνεται από τον Τζόκοβιτς με δική του επιθυμία.

"Καθώς ήθελα να γίνω ο καλύτερος τενίστας που υπήρχε, θα βοηθήσω τώρα τον Νόβακ να φτάσει στο maximum. Ο Αντρέ θα έρχεται μόνο στα μεγάλα τουρνουά, εγώ θα δουλεύω σε καθημερινή βάση. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαινόμαστε και να ξέρουμε τι θέλουμε" κατέληξε ο Τσέχος.


Κώστας Αϊτάκης
 
Advertisement

ATP Tennis24 TV


To La Decima του Ράφα στο Παρίσι, η πιο ιστορική στιγμή της φετινής χρονιάς
Advertisement
tvschedule_220x80.jpg
e-tennis40.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Εφαλτήριο για την καριέρα του
  Το πληθωρικό ταλέντο του ήταν εξώφθαλμο από την αρχή, όταν ήταν ακόμα πολύ νέος, από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε και παρουσιάστηκε στα παγκόσμια courts. ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...