Το Όπεν της Πετρούπολης
12.10.17
Image Σήμερα κλείνουν οι συμμετοχές για το σπουδαίο τουρνουά AUTUMN OPEN PETROUPOLI που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο δραστήριος Όμιλος Αντισφαίρισης Πετρούπολης.

Ο  Όμιλος Αντισφαίρισης Πετρούπολης συνεχίζει δυναμικά και διοργανώνει για 3η χρονιά το AUTUMN OPEN PETROUPOLI με έναρξη το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στα τηλέφωνα  2105058886, 6945922622  και FAX   2105058886  καθημερινές από 16.30  μ.μ. μέχρι 21.30 μ.μ.

Μέσω της ιστοσελίδας http://www.tennispetroupolis.com ή μέσω της φόρμας συμμετοχής.

Κύπελλα  θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για δώρα, προσφορά των διοργανωτών και υποστηρικτών του τουρνουά.

pdf ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ AUTUMN OPEN PETROUPOLI
 
puredrivenew_300-250.jpg

ATP Tennis24 TV

Τα στιγμιότυπα της ελεγχόμενης νίκης του Φέντερερ επί του Ναδάλ στον τελικό της Σαγκάης
Advertisement
tvschedule_220x80.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Πανάξια στην κορυφή
  Το τελευταίο του Major τρόπαιο, εκτός Roland Garros που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, το είχε κατακτήσει στο Flushing Meadows το κάπως μακρινό 2013. Έκτοτε και έχοντας πάρει φαινομενικά η καριέρα του μια μάλλον φθίνουσα πορεία ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...