Δώστε του μπάσκετ!
16.08.17
ImageΟ Νικ Κύργιος εξέφρασε για πολλοστή φορά την προτίμηση του προς το άθλημα του μπάσκετ σε σχέση με το τένις, έναν δρόμο που θα ήθελε να έχει επιλέξει υπό άλλες συνθήκες.

Ο Νικ Κύργιος έχει αναφέρει πάρα πολλές φορές ότι δεν αγαπά το τένις, κάτι που έχει δείξει, με την αιδαφορία του εντός κορτ, σε πλείστες περιπτώσεις έχοντας δεχτεί την κατακραυγή για αυτό.

Αντίθετα, ο Νικ λατρεύει το μπάσκετ έχοντας τα καλύτερα λόγια να πει για το συγκεκριμένο άθλημα το οποίο έπαιζε από μικρός φτάνοντας σε μια ηλικία όπου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε αυτό και το τένις διαλέγοντας το δεύτερο.

"Οταν παίζω μπάσκετ δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Απλά θέλω να παίζω όλη μέρα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, το αγαπάω πολύ" ανέφερε ο Νικ.

Η οικογένεια τον πίεσε να ακολουθήσει το τένις, μια απόφαση που δεν του έχει πάει άσχημα, έχοντας φτάσει μέχρι και το Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης με τρεις τίτλους ATP στο ενεργητικό του αλλά και πολλά προβλήματα ... συμπεριφοράς!

"Δεν έχουν πάει άσχημα τα πράγματα αλλά θα ήθελα σίγουρα να παίζω μπάσκετ περισσότερο" ανέφερε ο Νικ που μετά τη σσοκαριστική ήττα του από τον Αντρέας Σέπι στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν, υποσχέθηκε να παίζει λιγότερο μπάσκετ στην off season!


Κώστας Αϊτάκης
 
Advertisement

ATP Tennis24 TV

H ομάδα της Ευρώπης κυριάρχησε και στη 2η και ιστορική ημέρα του Laver Cup
Advertisement
tvschedule_220x80.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Πανάξια στην κορυφή
  Το τελευταίο του Major τρόπαιο, εκτός Roland Garros που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, το είχε κατακτήσει στο Flushing Meadows το κάπως μακρινό 2013. Έκτοτε και έχοντας πάρει φαινομενικά η καριέρα του μια μάλλον φθίνουσα πορεία ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...