Εγγραφές στη Sipitanos Academy
16.08.17
Image Η Sipitanos Tennis Academy ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη νέα τενιστική χρονιά 2017-2018 από Δευτέρα 21 Αύγουστου.

Εκτός από την αθλητική εκπαίδευση, δίνεται μεγάλο βάρος στη σωστή διαπαιδαγώγησή των αθλητών αλλά και στην κοινωνικοποίησή τους μέσω του αθλητισμού. Οι υπεύθυνοι της σχολής φρόντισαν ώστε τα παιδιά να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής και διπλωματούχων προπονητών, υλοποιώντας προπονητικά προγράμματα που απορρέουν από τη συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία I.T.F.

 
Advertisement

ATP Tennis24 TV

H ομάδα της Ευρώπης κυριάρχησε και στη 2η και ιστορική ημέρα του Laver Cup
Advertisement
tvschedule_220x80.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Πανάξια στην κορυφή
  Το τελευταίο του Major τρόπαιο, εκτός Roland Garros που είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, το είχε κατακτήσει στο Flushing Meadows το κάπως μακρινό 2013. Έκτοτε και έχοντας πάρει φαινομενικά η καριέρα του μια μάλλον φθίνουσα πορεία ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...