1ος ο Μητσάκος στη Μάλτα
17.07.17
Image Μεγάλη επιτυχία του αθλητή του Α.Σ. Κολεγίου Ντερή και υπότροφου του Pierce Θοδωρή Μητσάκου, ο οποίος κατέκτησε το Ευρωπαϊκό τουρνουά κατηγορίας 3 που διεξήχθη στην Μάλτα.

Η επιτυχία του Θοδωρή αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία αφού είναι ο "μικρός" της κατηγορίας κάτω των 14 ετών.

Στην πορεία του για τον τίτλο απέκλεισε το Νο2 της Ουγγαρίας και το Νο 4 του ταμπλό τον οποίο συνάντησε στον τελικό.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Μητσάκος θα ταξιδέψει στην Τσεχία προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
 
Advertisement
Advertisement

Tennis24 TV

Τα στιγμιότυπα του θριάμβου του Φέντερερ επί του Τσίλιτς στον τελικό του Wimbledon
tvschedule_220x80.jpg
Advertisement

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Σημάδεψε την ιστορία
  Ήρθε στο Παρίσι έχοντας μία συγκεκριμένη αποστολή. Να κατακτήσει τον 10ο τίτλο του στο Roland Garros, ένα ρεκόρ απίστευτο, ένα νούμερο εξωπραγματικό και να σφραγίσει ο ίδιος με τα χέρια του μία από τις πιο λαμπρές σελίδες ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...