Πού είναι το κακό;
08.01.17
ImageΗ Γιουτζίνι Μπουσάρ υπεραμύνεται των επιλογών της να ποστάρει διαρκώς φωτογραφίες από εξωγηπεδικές της δραστηριότητες στα social media, τονίζοντας ότι δεν το βρίσκει καθόλου αρνητικό να συνδυάζει προπονήσεις με λίγη διασκέδαση μακριά από τα κορτ!

Εχει χαρακτηριστεί "δεύτερη Ανα Κουρνίκοβα" και αποτελεί το παράδειγμα της όμορφης εμφανισιακά τενίστριας που έχουμε δει να μην ενδιαφέρεται για την καριέρα της τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν.

Μάλιστα, οι συνεχείς φωτογραφίες που ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν βοηθούν ιδιαίτερα την Καναδέζα να ξεφύγει από αυτό το στερεότυπο.

Η ίδια αρχίζει να ερωτάται διαρκώς για το συγκεκριμένο ζήτημα από δημοσιογράφους και δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει κάτι στις συνήθειές της!

"Που είναι το κακό; Αν μπορείς να έχεις τα αποτελέσματα που είχα, τώρα μπορεί να μην έχω, αλλά είχα πολύ καλά, γιατί δεν πρέπει να το κάνω; Το να παίρνω αποτελέσματα και να γίνομαι γνωστή έξω από τον χώρο του τένις με φωτογραφήσεις σε περιοδικά, είναι μέρος της σκληρής δουλειάς που έχω κάνει" δηλώνει κάπως κυνικά η 22χρονη τενίστρια.

Εχει φτάσει στο Νο46 στον κόσμο από το Νο5 που βρισκόταν τρία χρόνια πριν και αυτό έχει οδηγήσει αρκετούς haters να την "κράζουν¨άσχημα στα social media κάτι το οποίο την ενοχλεί ιδιαίτερα.

"Δεν ξέρουν το καθημερινό μου πρόγραμμα. Κάνω προπόνηση έξι ώρες τη μέρα και μετά μπορεί να πάω μια βόλτα, να δω μια ταινία, κάτι τέτοιο. Προτιμώ να ποστάρω φωτογραφίες από αυτά γιατί θεωρώ ότι αυτο το κομμάτι της μέρας έχει την περισσότερη πλάκα".

Η Τζίνι πέτυχε την πρώτη της νίκη για το 2017 επί της Ζουάι Ζανγκ για τον πρώτο γύρο στο Σίδνεϊ.


Κώστας Αϊτάκης
 
Advertisement

WTA Tennis24 TV

Η παραμυθένια πορεία της Ελισέ Μερτένς συνεχίστηκε με μεγάλη νίκη επί της 4-Σβιτολίνα
puredrivenew_300-250.jpg
tvschedule_220x80.jpg

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Εφαλτήριο για την καριέρα του
  Το πληθωρικό ταλέντο του ήταν εξώφθαλμο από την αρχή, όταν ήταν ακόμα πολύ νέος, από τότε που μας πρωτοσυστήθηκε και παρουσιάστηκε στα παγκόσμια courts. ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...