Οnline support by TheTennisShop
07.02.12
Image Μια πρωτοποριακή υπηρεσία με αποκλειστικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των απομακρυσμένων πελατών, υιοθετεί το κορυφαίο ηλεκτρονικό μαγαζί TheTennisShop.eu, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο.

Οι πελάτες του TheTennisShop.eu καθώς και όλοι οι φίλοι του τένις που έχουν απορίες σχετικά με προϊόντα του καταστήματος αλλά και για το service της ρακέτας τους, πλέον έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας με το exclusive κατάστημα με τη χρήση της βοηθητικής υπηρεσίας.

Η υπηρεσία Live Support είναι διαθέσιμη τις περισσότερες ώρες της ημέρας και ο ιδιοκτήτης ενός από τα μακροβιότερα τενιστικά μαγαζιά στην Αθήνα, του Tennis Land (Εμπορικό κέντρο City Plaza, Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα, 210.9690202) και του TheTennisShop.eu, Γιώργος Παχιάκος απαντάει άμεσα online στις ερωτήσεις των πελατών.

Ο Γιώργος Παχιάκος, υπηρετεί το χώρο του τένις για πάνω από 22 χρόνια ενώ είναι διαπιστευμένος πλέκτης ρακετών από την USRSA (United States Racquet Stringers Association) και από την ERSA (European Racquet Stringers Association) με πτυχίο Master Racquet Technician και πολυετή και αγωνιστική εμπειρία στο πλέξιμο ρακέτας.

Οι επισκέπτες του TheTennisShop.eu, πατώντας το ειδικό μπανεράκι στα δεξιά της πρώτης σελίδας, μπορούν να μιλήσουν απευθείας με τον κ.Παχιάκο για τεχνικά θεματα, ερωτήσεις για τα προϊόντα του καταστήματος καθώς και για να κλείσουν ραντεβού για το πλέξιμο της ρακέτας τους και άλλα πολλά...

Επισκεφτείτε το TheTennisShop.eu
 

TV Market

Η νέα Pure Drive συνεχίζει την παράδοση του πιο επιτυχημένου μοντέλου της αγοράς

Editorial

  Το πιο δύσκολο στο τένις
  Σχεδόν κανένας πόντος στο τένις δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα αθλήματα, το τένις έχει πιο πολλούς πόντους υπό πίεση: Game points, Set points, Match points, Championship points. ..
  Διαβάστε...

Mental Toughness

  «Πολεμώντας» το άγχος
  Άγχος. Μια συναισθηματική κατάσταση που πολλές φορές μας οδηγεί σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Δρ Συμεών Σιωμόπουλος, μέσα από τη στήλη του Mental Toughness, μας εξηγεί τρόπους ..
  Διαβάστε...

Down the line

  Κερδίζει τις εντυπώσεις
  Οδεύοντας πια ολοταχώς προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, μπορούμε απερίφραστα να πούμε ότι το 2017 είναι μια χρονιά όπου τα δύο ιερά τέρατα του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ όντες σαρωτικοί, έχουν κατακτήσει ..
  Διαβάστε...

Integral Tennis

  In the Zone
  «Κι εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε μια εκστατική κατάσταση, σε σημείο που νιώθεις ότι σχεδόν δεν υπάρχεις. Έζησα αυτήν την εμπειρία κι άλλοτε. Το χέρι μου μοιάζει να μην ακολουθεί το σώμα μου ..
  Διαβάστε...